Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veteránbarát szervezetek képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Veteránbarát szervezetek - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Veteránbarát szervezetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Füstölők

Füstölők

Kezdetek: "Várom azon kollégák jelentkezését, akik rendelkeznek elsősorban szocialista gyártmányú 2T -s füstölőkkel. Írjátok meg, hogy milyen gépetek van, illetve hogy tagjai lennétek e- egy olyan motoros klubbnak, amely elsősorban a fenti gyármányú gépekkel lehetne részt venni."

MAMS

MAMS

A Magyar Motorkerékpáros Szövetség 1906-ban alakult. 1920-ban a Királyi Magyar Autoclubon belül motoros osztály létesült, amely 1945-ig irányította a motorsport tevékenységet. A Magyar Motorsport Szövetség 1948-ben alakult és 1978-ig, a Magyar Autó és Motorsport Szövetség megalakulásáig jogutódként működött. 1996-ban az autósport kiválásával ismét eredeti nevén Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) folytatta munkáját. A Magyar Motorsport Szövetség egységesíti a hazai motorkerékpársport valamennyi szakágát, amelyek: a gyorsasági szakág, a motocross szakág, az enduro szakág és a salakmotor szakág. A MAMS élén a korábbi években folyamatosan elnökváltás volt, majd 2001 májusában Gaál Attila, a Hungaroring Sport Rt vezérigazgató-helyettese lett megválasztva a szövetség az elnökévé. Ezzel a Hungaroring Sport Rt és a MAMS új vezetésé egységessé vált irányítástechnikai és üzletpolitikai helyzetét tekintve.

Nosztalgia Autóklub

Nosztalgia Autóklub

Egyesületünk 2003-ban alakult, a Skoda Klub Egyesület veterán-nosztalgia és hobby szekciójaként, önálló jelleggel működik, márkafüggetlenül. Azzal a nem titkolt szándékkal alakultunk, hogy az Uniqa biztosító partnerklubjaként a kedvezményes veterán és nosztalgia járművek minősítését elvégezzük és az egyéb partneri feladatokat ellássuk. Mára taglétszámunk átlépte a félezer főt. Tagjaink járművei között a legendás népautóktól kezdve - Bogár, Skoda 1000MB, Trabant , Renault 4 - sportautóikonokon át - Porsche 911, Jaguar E,- a klasszikus luxusautókig - Mercedes, Rolls-Royce - minden járműtípus képviselteti magát, nem is beszélve a motorokról.

Sárgabogár

Sárgabogár

A sárgabogár egy olyan szervezet, amelynek tagjai számíthatnak egymásra egy váratlan meghibásodás esetén. Az ország egész területén. Mindössze regisztrálnod kell magad a szervezetbe név, telefonszám és előfordulási hely megadásával. Ha regisztráltad magad, akkor megkapod azon sárgabogarasok listáját, akikre számíthatsz útközben. Cserébe csak annyit kérünk, hogy te is segítsél másnak, ha bajba került.

Tuti menü