Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veterán rendezvények képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Veterán rendezvények - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Veterán rendezvények
Keresés
Találatok száma - 9 db
6. Old Motors Tourist Trophy

6. Old Motors Tourist Trophy

Egyenletességi túraverseny veterán autók és motorok részére. A táv 2 x 42 km , amelyet a festői Pilis hegység útjain tehet meg a versenyző. Nevezési díj 3500.-ft amibe egy ebéd is beletartozik. 1. rajt 10:30 órakor. A verseny beletartozik az Öreg Motorok Vándorkupa versenysorozatba, aminek is ez a 4. és egyben utolsó állomása.

Körös Völgyi Veterán Találkozó

Körös Völgyi Veterán Találkozó

A Körös Völgyi Veterán Találkozó 2006 óta minden évben, az augusztus 20-a utáni hétvégén kerül megrendezésre. Célunk, hogy a Dél - Keleti Régióban élő veteránosok számára is összehozzunk egy olyan típusú találkozót, ami lehetőséget ad az ismerkedésre, tapasztalatcserére, egy kellemes, családias hangulatú rendezvény keretein belül. A Találkozó on-profit jellegű. Regisztrációs vagy belépő díjat nem szedünk. A Körös Völgyi Veterán Találkozó szervezéséhez szükséges anyagi és erkölcsi háttér megteremtésére 2009-ben Egyesületet alapítottunk. Bővebb információ a rendezvényről és az egyesületi életről weboldalunkon található.

Oldtimer Expo

Oldtimer Expo

Veterán autózáshoz és motorozáshoz kapcsolódó kereskedők, restaurátorok, szolgáltatók, egyéni gyűjtők, klubok, szervezeteket, legnagyobb Magyarországi kiállítása, az egész család szórakozását szolgálja. Az ember központú esemény célja a hazai oldtimeres élet és szereplőinek sokoldalú bemutatása.

Oldtimer expo 2010 képek

Oldtimer expo 2010 képek

Az érdeklődők több mint ötezer négyzetmétert járhattak be, ahol 230-nál is több járművet csodálhattak meg. Nem csak a fedett csarnokban, a szabadtéren is várták a látogatókat az elmúlt idők járművei. Voltak autók, motorok, buszok, teherautók és kerékpárok egyaránt.

Oldtimer Szuperkupa

Oldtimer Szuperkupa

Az OSZ-ban 1976. december 31. előtt gyártott autók vehetnek részt a bajnoki értékelésben. Fegyveres katonai járművek, replikák a sorozaton nem vehetnek részt. A benevezett Versenyzőpárosok (tov: Páros) 2 főből kell hogy álljanak, vezetőből és navigátorból. Amennyiben egy verseny folyamán cserélnek és nem a nevezésben megadottak szerint versenyeznek, az nem befolyásolja a kiosztott pontokat. A nevezésnél feltüntetett vezető kapja a Páros pontjait. A vezető mellett minden alkalommal a versenyeredményben feltüntetésre kerül a navigátor neve.

PaRiPa

PaRiPa

Aki rendszeresen megjelenik a különféle veterános megmozdulásokon az tudhatja, hogy nincs két egyforma rendezvény. Más a helyszín, más a társaság és ami nagyon fontos, mások a lehetőségek. A rendezvény milyenségét nagymértékben befolyásolja a környezet és az adott helyszín szolgáltatásai. Bátran kijelenthetjük, hogy minden rendezvényen, eseményen lehet tanulni valamit. Sokszor a szervezők hibáiból, de a legtöbb esetben jó ötleteikből. 2005-ben (egy azóta már megszűnt veterán klub tagjaként) mi is úgy döntöttünk, szervezünk egy Veterános Családi Hétvégét. Mivel az ötlet a klub tagságától származott, természetesen az egész esemény megrendezése a klub neve alatt történt. Helyszínéül egy Balaton parti kempinget választottunk, ami megítélésünk szerint megfelelt az elvárásoknak. Nem is okozott csalódást, jól sikerült a hétvége. ...

Prohun Trophy

Prohun Trophy

A ProHun 500 az FIA Közép-Európai Terep-rallye Zóna Trófea és a Magyar Köztársaság 2010-es Országos Terep-rallye Bajnokságának része. A ProHun Trophy a 2010-es ProHun 500 nemzetközi terep-rallye verseny és autós fesztivál közúton zajló nyílt betétfutama veterán és youngtimer járművek részére.

Retro Rally

Retro Rally

A Retro Rally futam életre hívásának célja a retro érzés táplálása. Mára már történelemmé vált, hogy egy szép nap jött a peresztrojka és az új idők szele... Emlékszel? Gorbacsov elvtárs még jó ideig maradt, ám kezdtek eltünedezni a keleti tömb gyártói, melyek a változással szembe mentek. Ennek köszönhetően manapság tágra nyílt szemekkel bámulják meg az emberek azt, ami valaha általános volt.

Transdanube Classic Tour

Transdanube Classic Tour

A Transdanube Classic Tour várható hossza 700 km, amit road-book segítségével kell teljesíteni. Hagyományainkhoz híven Szlovákia és Magyarország területén. Erre a versenyre is készülünk különböző meglepetésekkel, szórakoztató feladatokkal, amit természetesen pontozni is fogunk. A pénteki Starton Szlovákia irányába indulunk, ahol a 2009-es rendezvényhez hasonlóan csodaszép tájakra látogatunk el, majd vacsora után éjszakai Start következik. Szombaton, Magyarország tárulkozik elénk minden ízében, és a vasárnapi szlovákiai, rövidebb futam után korai eredményhirdetést tervezünk a panzióban töltött záróebéd után. A látnivalókért és a szervezettségért a rendezőség kezeskedik már most. A nevezési díj tartalmazza a szállást 2 éjszakára, és félpanziós ellátást (reggeli - vacsora) sofőr és navigátor részére egyaránt.

Tuti menü