Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veterán portál képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Veterán portál - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Veterán portál
Keresés
Találatok száma - 16 db
Danuvia veterán portál

Danuvia veterán portál

A Danuvia 125 veterán motor portál azzal a szándékkal jött létre, hogy összegyűjtse a veterán Danuvia motorok kedvelőit, összeismertesse őket egymással, és megoszthassák élményeiket, tapasztalataikat valamint hogy segíthessenek egymáson tippekkel, trükkökkel! Ha szeretnél csatlakozni a Danuvia klubhoz, akkor a kapcsolat menüpontban jelentkezz közénk.

Hasznos jogszabályok

Hasznos jogszabályok

A járművek forgalomba helyezésével, fenntartásával, forgalomból történő kivonásával kapcsolatosan rengeteg jogszabály iránymutató lehet. Szinte elképzelhetetlen, hogy valaki tökéletesen átlássa őket főleg akkor, ha nem jog végzett emberről beszélünk. Igyekeztem összegyűjteni azokat a jogszabályokat, melyek bennünket veteránosokat a leginkább érintenek, illetve szükségünk volt már ezek ismeretére. Folyamatosan kutatom azokat a rendeleteket, jogszabályokat, melyek a veterán járműveket ( Pannonia, Motorkuli, Pille, oldalkocsi ) érintik.

Magyar Gyártmányú Veterán Kerékpárok

Magyar Gyártmányú Veterán Kerékpárok

Az ember nem is gondolná, hogy a hazai kerékpárgyártásnak milyen sok képviselője volt a múltszázadban. Több ismert és kevésbé ismert kisiparos, gyáros próbálta kielégíteni az egyre nagyobb igényt a leendő tulajdonosok között. A kerékpár az emberek mindennapos használati tárgyává vált. Itt a gyártókat és általuk készített típusokat találod

Magyarjarmu.hu

Magyarjarmu.hu

A hazai autó- és motorkerékpárgyártás, -kereskedelem, a motorsport és a kapcsolódó társasági események történetével fájóan kevés publikáció foglalkozik. Pedig a hazai technika- és ipartörténet fontos szeletéről van szó, s persze a társadalomtörténeti vonatkozásokat sem szabad figyelmen kívül hagyni. A www.magyarjarmu.hu önmagában nem pótolhatja ezt a hiányt. Lehetőségünkhöz képest igyekszünk minden részterülettel foglalkozni. A történetet korabeli források, levéltári iratok, s egykori szemtanúk segítségével tesszük emberközelivé. Ezen a területen több száz elkötelezett, tehetséges ember működött. Nekik szeretnénk emléket állítani. Fotók százai, rádióriportok, videók, filmrészletek valamint sok ajánlott irodalom és játékok színesítik a históriát.

Old Motors

Old Motors

Veterános rendezvények szervezésével, lebonyolításával foglalkozunk többnyire. Fő profilunk a börzeszervezés és a veteránmotoros versenyek szervezése. Másodsorban Pannonia és Csepel motorok restaurálásával és alkatrészbeszerzésével, szakirodalommal foglalkozunk. Segítséget nyújtunk a régi motorok szerelésében és felújításában. Oldalunk folyamatosan gazdagodik az elmúlt rendezvények fotóival, videóival.

OldRent Oldtimerek

OldRent Oldtimerek

Oldalunkon a legnépszerűbb veteránautóinkból válogathat leánykérésre, esküvőre, szalagavatóra, születésnapra, kiállításra, városnézésre, reptéri transzferre vagy más különleges eseményekre. Galériánkban ezen túl talál olyan csapatépítő programlehetőségeket is, mint például a házi veteránautós verseny, de film- és reklámforgatásra is ajánlunk további járműveket. Ezekről a szolgáltatásokról minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. Keressen minket bizalommal!

Oldtimer autóbérlés

Oldtimer autóbérlés

Cégünk által restaurált autók bérelhetőek akár esküvőre akár filmforgatásra vagy egyéb rendezvényekre. Nyitott és zárt utastérrel rendelkező, 1937-39-as évjáratú autók közül válogathat.. Autóink mellé saját gépkocsivezetőt adunk melyért külön díjazást nem kérünk. Tegye emlékezetessé rendezvényét oldtimer autóinkkal. Itt a nagy lehetőség, hogy megajándékozza gyermekét, unokáját, barátját egy nem minden napi élménnyel, mely a nászajándéka is lehet. Az esküvői fotózás nagy kelléke lehet ezek az autó csodák mely teljes pompájukkal ékesítik e jeles eseményt.

Retro mobil

Retro mobil

Retro Mobil régi motorok, autók, események magazinja Szerkeszti a Szerkesztőbizottság(?). Rovatcímek: Jelen idő, Menetszél, Technikum, Dukko, Serleg, Vásár. A weboldalon fórum is található. Kiadja az Auto News Kft.

Rükverc

Rükverc

Nagyon szép Old Timer portál. Érdekes egyedi cikkek, eseménynaptár, hirdetések, letöltések találhatóak az oldalon. A rükverc.hu nonprofit, független más online és offline magazintól, néhány lelkes "amatőr" hozta létre értékmegőrző céllal.

Hirdetés
SzocimotorosSOKK

SzocimotorosSOKK

Mottó: "A motorozás nem pusztán motorkerépáron való utazást jelent. Sokkal több annál. A motoros más szemszögből nézi a világot, mint a hétköznapi gyalogos vagy autóvezető. Itt minden a vezetőtől, a géptől és a pillanattól függ. Az ember érzi, hogy egyéniség - szabad, szilaj és legyőzhetetlen, szinte felülemelkedik a szürke világ problémáin. Másrészt előfordulhat, hogy nem bíznak benne, üldözik, sőt, sajnálják, és mindig sebezhető."

Veterán autó

Veterán autó

Manapság egyre nagyobb divatja van a klasszikus autók birtoklásának és használatának. Ezt az oldalt 2004-ben azzal a céllal hoztam létre, hogy legyen egy tájékozódási pont ebben a nagyon szerteágazó témában, ahol eladó autókról, kiállításokról, veteránautó versenyekről kaphat információt a kedves Látogató.

Veterán fórum

Veterán fórum

2010 októberében indult útjára a márkafüggetlen Veterán fórum. A fórum célja, hogy a számtalan márkáktól független, minden veteránost érintő információkat a lehető legszélesebb körben tudják megosztani egymással hazánk internetező veterán barátai. Kérlek használd Te is minden nap! ;)

Veterán magazin

Veterán magazin

A Veterán Autó és Motor 1997 óta van jelen a magyar lappiacon, mint az 1990-1992 között megjelent Autó-Motor Veterán szellemi utóda. Először negyedévente, majd 1998-tól kéthavonta jelent meg, 2002 januárjától már havilap, terjedelme 80 oldal. A lap olvasói között meghatározó részt képviselnek a régi járművek gyűjtői és a restaurátorok, az iparszerűen felújítással foglalkozók. Az elmúlt négy évben erőteljesen gyarapodott a vásárlók között a téma iránt érdeklődő középosztálybeliek és a szakterületet befektetési céllal is szemlélő üzletemberek száma. A kötődést jelzi, hogy a lap vevőinek ötöde előfizető. Kapható a hírlapárusoknál, a benzikutaknál, nagyobb üzletláncoknál és a saját terjesztői hálózatban.

Veterán-Mercedes

Veterán-Mercedes

Máklatörténet, Műszaki adatok, Szakorodalom és sok érdekesség jellemzi a Veterán Mercedes autók honlapját. '...Elég, ha csak Barényi Bélát említem meg, aki a Volkswagen autót tervezte, és több mint ezer különböző szabadalma volt már a '30-as években a Mercedes és a Volkswagen gyárakban, ahol dolgozott. A végén pert kellett indítania, amit meg is nyert, így végül a német állam kénytelen volt elismerni, hogy a Volkswagent nem a németek tervezték, hanem egy magyar mérnök. Ha ezek az emberek mind a haza javára fordíthatták volna a tudásukat, nem kellett volna nekik idegenben rohangálniuk az érvényesülésért, akkor Magyarország ma nagyon gazdag ország lenne...' - Gróf Spanyol Zoltán feltaláló

VeteránPark - a veterán autók és motorok enciklopédiája

VeteránPark - a veterán autók és motorok enciklopédiája

A VeteránPark célja, hogy összegyűjtse a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítson a konkrét típusokhoz, modellekhez kapcsolódó tapasztalatok megosztására. A VeteránPark indulásakor több mint 200 veterán autó- és motormárka rövid leírása került fel az oldalra. A veterán márkaleírásokhoz kapcsolódóan pedig több mint 4000 veterán korú jármű neve és gyártási időszaka érhető el, melyekről új oldalon részletes leírás, bemutató készíthető. Ha szeretné bővíteni az itt elérhető tartalmakat, kérjük regisztráljon, majd olvassa el Gyorstalpaló szerkesztőknek című oldalt, ahol 5 percben megmutatjuk a VeteránPark szerkesztőfelületének működését.

VMM

VMM

Virtuális Motoros Magazin Magazin motorosoknak, motorosokról, motorokról, motoros rendezvényekről: Kiemelt események, Aktualitás, Hírek, események, Beszámolók, Bemutatkozik ..., Pannónia híradó, Mini híradó, Technika, Keres-kínál, Hozzás zólás

Tuti menü