Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veterán márka klub képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Veterán márka klub - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Veterán márka klub
Keresés
Találatok száma - 21 db
BMW 02

BMW 02

Klubunk elsődleges célja, hogy a hazai 02-es és Neue Klasse BMW tulajdonosokat segítse. De szivesen látunk a klubtagok között öregebb vagy akár fiatalabb BMW tulajdonosokat is. Klubunk restaurálással is foglalkozik.

Citroën

Citroën

Igyekszünk úgy összeállítani webes megjelenésünk tartalmát, hogy a Citroën márkát még nem ismerő látogatóktól a klubtagokig mindenki érdekes és hasznos információkat találjon. Honlapunkon a Citroën márka és klubunk történelméről egyaránt minden érdekes részletet elolvashatsz. Ha tetszik a klub szellemisége, megtalálhatod a belépéshez szükséges információkat, kezdve a szabályzaton át, egészen a tagok számára elérhető kedvezményekig. Amennyiben már a klub tagja vagy, akkor a tagsággal járó jelszó segítségével beléphetsz a klubtagoknak fenntartott részre, így pl. nem csak böngészheted az apróhirdetéseket, de saját hirdetést is adhatsz fel. A honlap ezen felül mindig tartalmazza a klub friss híreit, az egyes tisztségviselők által fontosnak tartott közlendőket, a klub által rendezett, támogatott vagy javasolt eseményeket/rendezvényeket, valamint a tagok által írt friss cikkeket is.

Fiat 126

Fiat 126

Ez a klub alapvetően nem is klub, hanem egy új tagok felé is nyitott baráti társaság klubos lehetőségekkel. Egy egyszerű levlista, ami a kispolszki fanokat fogja össze. Ez a honlap azt a célt szolgálja, hogy az eddig nem klubtag, de neteléréssel rendelkező fityótulajok és fityókedvelők (figyelem, az is lehet klubtag, akinek nincs fityója, egyszerűen csak szereti a gépsárkányt) tudomást szerezzenek a klub létezéséről. Természetesen a honlap nem csak reklám, a klubbal kapcsolatos legfontosabb infók (következő találkozó, stb) itt is megtalálhatók lesznek, illetve a levlistán leggyakrabban feltett kérdésekről komplett cikkeket is olvashatsz. Visszatérve a klubra. Mindenki klubtag, aki feliratkozik a klub levlistájára. Tagsági díj nincs. Van viszont klubmatrica, hogy felismerjük egymást az utakon, klubkártya, hogy tagságunkat igazolva kedvezményeket kapjunk egyes üzletekben és szervízekben, és összeröfik, ahol jól szórakozunk, és személyesen is megismerhetjük egymást.

Fiat 850

Fiat 850

A Fiat 850 Klub Magyarország célja a Klubtagok, ezen belül is kiemelten a Fiat 850 típusú gépkocsival rendelkezők segítése. A segítségnyújtás alapvető formája a veterán korú járművek fenntartásában, karbantartásában nyújtott segítség, de ezzel egyidejűleg a baráti kapcsolatok kialakulását is segítjük minden rendelkezésre álló eszközzel.

Harley-Davidson

Harley-Davidson

A Turul H-DC 15 taggal alakult 1989-ben. Az első rendezvényünk egy H-D találkozó Bodajkon 1990-ben, majd Balinkán egy téli, a következtő szintén Bodajkon. 1998-ban jubileumi kiállítást szerveztünk a BMW Motoros Clubbal közösen a 75 éves BMW és a 95 éves Harley-Davidson évfordulójára, majd 2003-ban a 80 ill. a 100 éves évfordulóra. A Turul H-D Club egy klubházat létesített vendégei és a társklubok fogadására.

Lada

Lada

Többszöri indítványozás után 2001-ben elhatároztuk a hivatalos társadalmi szervezetté való alakulást. A másik működő klub, a Lada Club Hungary nevű társaság nevével való összecsengés miatt a nevünket "Lada Baráti Kör"-ként szavaztuk illetve határoztuk meg, ami utal is kis társaságunk jellegére. Az alakuló közgyűlést 2001. december 11-én tartottuk Kecskeméten, 24 alapító taggal. A társaság bejegyzése 2002 júniusában történt meg. A tagok számára egy külön levelezőlista jött létre, itt csak a társaság ügyvezetésével kapcsolatos információkat postázzuk, minden Ladás téma továbbra is a Lada levelezőlistán megy.

Mini

Mini

A magyar Mini-tulajdonosok egyesületének ötlete 1989-ben született meg, ezt a dátumot olvashatod címerünkben. A Mini Club Hungary 1995. novemberében lett lett bíróság előtt is bejegyzett társadalmi szervezet.

Moszkvics

Moszkvics

Ezeken az oldalakon szeretnénk bemutatni az orosz ipar egyik remekét, a Moszkvicsot. Hogy miért vettük magunkra ezt a terhet? Nekünk tetszik, annak ellenére, hogy hazánkban nem egy megbecsült márka. Moszkvicsos éveink alatt volt lehetőségünk megtapasztalni a kocsi legtöbb hátrányát és - előnyét. Kéretik nem nevetni, mert ilyen is van, és egyik célunk, hogy ezt is láttassuk! Ezen kívül a Moszkvics rendelkezik a valaha létezett orosz autógyárak közül a legnagyobb múlttal. Sok, mára elfeledett, vagy más néven megvalósult típus bölcsője volt a moszkvai gyár. Aki az autózás története iránt érdeklődik, nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a nagy múltú márkát. Amint látod, hazájában 1989-ben elkészült a 4 milliomodik Moszkvics és a jövő fényes utat jósolt ennek a márkának is akkoriban.

MZ

MZ

Ez a klub azon MZ tulajdonosok klubja, akik megbecsülik és szeretik motorjukat. Célunk, hogy ezeket az embereket felkutassuk és összehozzuk, egy helyre gyűjtsük. Ha te is úgy érzed közénk akarsz tartozni és részt tudsz venni a túrákon, várunk legközelebbi találkozónkon.

Hirdetés
Opel

Opel

"Március 27-én, szombaton tartjuk idei tavasznyitó Opel-találkozónkat. Ócsára megyünk, ez Bp-től kb. 35 km a régi 5-ös út mellett. Közkívánatra bográcsban főzünk, rossz idő esetén helyi étteremben 2-3 ezer Ft-ért ebédelünk. Tervek szerint 10 órakor találkozhatunk, akinek jó az irány, az M5 melletti Tesco parkoló szélén, közel a Zádor utcai székhelyhez. Napközben az ócsai református templom műemléket, tájvédelmi körzetet látogatunk meg."

Pannonia

Pannonia

A Pannonia MGTSZ (Magyar Gépjárművek Túra Szakosztálya) 2007 január 5-én alakult meg. A baráti társaságból létrejött szakosztály a Blue Scorpions Motor Club tagszervezeteként jött létre. A tagok mindannyian tulajdonosai legalább egy ( esetenként 8-15 ) darab Magyarországon készült gépjárműnek. A járművek 70%-a restaurált állapotú, melyek tulajdonosaik keze munkája által ragyognak ismét eredeti fényükben.

Riga

Riga

Klubunk tagjai Riga, Verhovina, Delta, Mini, Stella, Fora, vagy Kárpáti segédmotorkerékpárral rendelkező motorosok. A klubtagság egyedüli feltétele egy moped, a fent felsorolt mopedfajták közül. A klubtagság ingyenes, és nem is tervezzük semmiféle tagsági díj bevezetését.

Simson

Simson

Az Egyesület célja: - Szakmai és baráti fórumot teremteni a Simson motorkerékpárok megismerésének. - Hozzájárulni a biztonságos motorozási kultúra elterjedéséhez. - Kulturális tevékenység: kulturális rendezvények szervezése, részt vállalva Magyarország egész területén motoros márkatalálkozók megrendezésében. - Szakmai önképzést biztosítani az egyesületi tagoknak és a motoros márkatársaknak. - Az Internet segítségével az egyesületi tagok és márkatársak informálása különféle motoros és egyéb, a márkához kapcsolódó témában. - Az egyesületi tagok részére műszaki tanácsadás biztosítása. - A nemzetközi márkatárs kapcsolatok alapítása, ápolása. - Állagmegőrzés és restaurálás.

Skoda

Skoda

Tagjaink járművei hála a Skoda gyár több, mint száz éves működésének igen változatos képet mutatnak. Megtalálható a szürke taxiként elhíresült Tudor generáció, a státuszszimbólum Felícia cabrio és típustestvérei, az Octavia változatai, a farmotoros család összes tagja az első fecske 1000MB-től a legendás S100-ason át - mely álomszép 110R-ként sportautó is - az utolsó mohikán 105-120-130-as Skodákig és az ezekből kifejlesztett Garde és Rapidokig. Évente több változatos programmal kedveskedünk tagjainknak, kezdve az autóversenyektől a veteránrendezvényekig, együttműködő partnereink széles körben állnak szolgálatunkra.

Trabank-Wartburg

Trabank-Wartburg

Az egyesület célja a Trabant- és Wartburg tulajdonosok összefogása, az érdekképviselet megteremtése, rendezvények szervezése, szaktanácsadás, környezetvédelem, műszaki fejlesztés, minőségi alkatrészgyártók összefogása, az egyesületi tagok gépjárművei műszaki állapotának javítása. Az egyesület különféle rendezvényein, kiadványain keresztül lehetővé teszi az alapkivitelű, átalakított, hobby célú, valamint muzeális értékkel bíró Trabantok, Wartburgok tulajdonosainak a kapcsolatteremtést, információcserét, klubéletet Az egyesület kapcsolatot tarthat fenn rokon célú hazai és külföldi egyesületekkel.

Ural, Dnepr, Izs

Ural, Dnepr, Izs

A MUDIK egy mozaikszó, a Magyar Ural Dnepr Izs Klub szavak rövidítése. Ezen szavakat egymásután olvasva egyesületünk nevét kapjuk, mely név igyekszik tájékoztatni olvasóját az egyesület céljáról: Szovjet motortulajdonos honfitársainkat szeretnék egy nem túl szigorú egyesületbe tömöríteni. Ezen honlapon igyekszünk informálni a világot tevékenységünkről, kedvet ébreszteni ahhoz a heroikus küzdelemhez, amit a márkatárssá valláskor önként vállaltunk magunk is.

Velorex

Velorex

"Vegyél egy Velorexet és minenki mosolyogni fog ha az utakon meglát!" Így szól a klubb- egyik szlogenje. Segítséget szeretnék nyújtani minden márkabarát kollégának meglévő és jövendőbeli tulajdonosnak, a jármű megfelelő üzemeltetéséhez, szereléséhez és az alkatrészek beszerzéséhez. A gyártási évjáratokat és az akkori lehetőségeket tekintve a jármű némi képpen karbantartás igényes, de nem kiküszöbölhetetlenek a gyermek betegségei. Klubunk 2003-ban alakult, hogy ezeket az esetleges nehézségeket is segítse. Ahogyan Karcsi barátom sorait idézzem "Ha megszereted, akkor szívesen szerelgeted, hogy nagy élményeket adjon vezetés közben". Évente több túrán veszünk részt cseh országban és itthon is. De voltunk már velorexel Afrikában is. Minden nyáron tartunk egy nagy 1 hetes találkozót, ahová családostúl is szívesen látjuk az érdekődőket.

Tuti menü