Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veterán márka és területi klub képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Veterán márka és területi klub - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Veterán márka és területi klub
Keresés
Találatok száma - 5 db
Debrecen, VW

Debrecen, VW

A debreceni léghűtéses Volkswagenes közösségnek készült az oldal, és mindenki másnak, akit valamicskét érdekelnek ezek a típusok. A helyi autókon, eseményeken kívül képeket láthattok több országos eseményről, és bepillantást nyerhettek a bogarak, buszok, typ3-asok- typ4-esek, Karmann Ghiák világába. Remélem jól fogtok szórakozni, kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Ladánybene, Pannonia

Ladánybene, Pannonia

2005 március 15-én alakító gyűlést tartott Ladánybenén a Ladánybenei Pannoniások Baráti Köre: "L.P.B.K." 15 taggal, a hivatalos bejegyzéz folyamatban van. Ladánybenei székhelyű az egyesület és csak helyi lakosokból áll. Népszerűsíteni szeretnénk a Magyar veteránmotorsport gyöngyszemeit. Ezek a motorok már mind veterán korúak (30-40 évesek). A motorokat évek óta folyamatosan restauráljuk, természetesen vannak kifogástalan esztétikai és műszaki állapotúak is közöttük.

Nyíregyháza, VW

Nyíregyháza, VW

Klubunk 2005-ben alakult, azóta is működik, növekszik Káplár Tibor elnökletével. A klub sok-sok taggal büszkélkedhet, de van egy aktív kemény mag, akik "mindenben benne vannak". Nagyon sokat utazunk. Évente majdnem 10000 km-t teszünk meg együtt. A közeli 600-700 km-re lévő találkozókra is elmegyünk, és ha elfogynak a találkozók, akkor összepakolunk, és irány egy-két utolsó kirándulás; így jutottunk el már a Tatár-hágóhoz, a Vereckei-hágóhoz, Lenbergbe, és most legutóbb Ivanov Frankovba. Bár épp, hogy átléptük a határt, Doctore megemlítette, hogy Kassán még nem voltunk. Na jó. Elvégre hétvégén épp ráérünk. A teljesség igénye nélkül íme néhány állomása véget nem érőnek tűnő és ismétlődő utazásunknak: Bran, Székelyudvarhely, Nagybánya, Temesvár, Krakkó, és természetesen a magyarországi talákozók. Mikita Laciék még Horvátországba is eljutottak.

Pécs, Trabant-Wartburg

Pécs, Trabant-Wartburg

A Pécsi Trabant-Wartburg baráti kör weboldala. A társaság rendszeres szervez találkozókat melyeken többekközött a következő programokkal várják a látogatókat: -Ügyeségi versenyek, -Tábortűz, -Fözőverseny (díjjazással)

Tatabánya, Lada

Tatabánya, Lada

Egyesületünk kiemelt céljai: a Lada gépjármű, mint sporteszköz, továbbá a rally versenysport, mint sportág magyarországi népszerűsítése, közreműködés a felnőtt sportolók versenyeztetésében; a Ladás- társadalom összefogása, a márka népszerűsítése; Lada találkozók szervezésével hagyomány-teremtés; baleset-megelőzés és rutinszerzés céljából vezetési, ügyességi rendezvények, gyakorlatok szervezése; az egyesület tagjai számára rendszeres versenyzés lehetőségének biztosítása; hazai és nemzetközi sportkapcsolatok létesítése és fenntartása; együttműködést a mozgásukban korlátozottak szervezetivel is, az egyesület eszközeivel és lehetőségeivel közreműködés a mozgásukban korlátozottak esély egyenlőségének megteremtésében.

Tuti menü