Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Országos Veterán Szervezetek képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Országos Veterán Szervezetek - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Országos Veterán Szervezetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
FIVA

FIVA

A Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége (FIVA) 1966. március 1-én alakult. Ez egy világméretű non-profit jellegű nemzetközi szervezet, amely a világ bármely országában, történelmi jellegű és jelentőségű (bármely gépi hajtású) közúti járművek megőrzésére, restaurálásra, valamint történeti dokumentálására létrehozott nemzeti klubok, nemzeti szövetségek, vagy más jellegű nemzeti szövetségek egysége. A FIVA hivatalos nyelve az angol és a francia. A nemzetközi kapcsolatok a FIVA a történelmi járművek bármely ügyében és azok használatában, az egyedüli, a FIA (Nemzetközi Gépjármű Szövetség) által elismert szervezet.

Klubok a Veterán fórumon

Klubok a Veterán fórumon

A Veterán fórum közössége a legkülönbözőbb márkák híveiből áll össze. Az oldalon azonban lehetőség van virtuális, vagy akár létező márkaklubbókhoz csatlakozni, így szerezve új ismeretségeket. Böngészd át Te is a klubok listáját és csatlakozz azokhoz, melyek neked szólnak!

MAVAMSZ

MAVAMSZ

A Szövetség a muzeális járművek restaurálásával, gyűjtésével, fenntartásával, üzemeltetésével, kiállításával és versenyeztetésével foglalkozó vagy ezt aktívan támogató szervezetek és jogi személyek önkéntes tömörülésén alapuló országos szervezete.

Oldtimer Motor Car Club

Oldtimer Motor Car Club

A klub 1985-ben alakult. Az alapító klubvezető, Gilyán Sándor célkitűzése az volt, hogy az akkori veteránjármű kluboknál, szakosztályoknál nagyobb és hatékonyabb egyesületet hozzon létre. Az eltelt 20 év alatt a klub az ország legnagyobb létszámú veteránjármű klubja volt, illetve jelenleg is az.

Tuti menü