Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Múzeum képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Múzeum - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Múzeum
Keresés
Találatok száma - 4 db
Álom autó kiállítás

Álom autó kiállítás

Múzeumunkban közel 70 autótekinthető meg 2700 m2-en. Többek között: Cadillac, Chevrolet, Buick, Pontiac, Dodge, DeSoto, Plymouth, Chrysler, Mercedes, Jaguár, Rolls Royce... Autóink folyamatosan cserélődnek. Nyitva tartás: H-V: 10-17

Balassagyarmati Pannonia gyűjtemény

Balassagyarmati Pannonia gyűjtemény

A Pannonia motormúzeum ötletét a balassagyarmati városvezetés felé még 2002-ben vetettem fel az akkori polgármester Juhász Péter úr felé. Tekintve, hogy korábban rendezett veterán motorkerékpár kiállításoknak nagy sikere volt, és a nézőközönség a vendégkönyvek tanúsága szerint is hiányolja e híres magyar motormárka állandó kiállítását.

Közlekedési Múzeum

Közlekedési Múzeum

A budapesti Közlekedési Múzeum az egyik legrégebbi alapítású műszaki jellegű múzeum. Gyűjteménye, kiállításai nemzetközileg is ismertek és elismertek voltak a múltban és azok a jelenben is. Állandó és időszakos kiállítások.

Vasúttörténeti Park

Vasúttörténeti Park

A Magyar Vasúttörténeti Parknak, Európa első interaktív vasúti Parkjának - mely 70.000 négyzetméteres alapterületen száznál is több vasúti járművet, és a vasút üzemeltetéséhez szükséges berendezést mutat be - a volt Északi Vontatási telep ad otthon. Ezt a telepet 1913-ban adták át, s akkoriban Közép-Európa legnagyobb vontatási telepe volt. A vontatási telepen két fordítókoronggal rendelkező körfűtőházat építettek, kisebbiket 22 állással a nagyobbikat 34 állással.

Tuti menü