Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veterán járművek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Veterán járművek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 97 db
6. Old Motors Tourist Trophy

6. Old Motors Tourist Trophy

Egyenletességi túraverseny veterán autók és motorok részére. A táv 2 x 42 km , amelyet a festői Pilis hegység útjain tehet meg a versenyző. Nevezési díj 3500.-ft amibe egy ebéd is beletartozik. 1. rajt 10:30 órakor. A verseny beletartozik az Öreg Motorok Vándorkupa versenysorozatba, aminek is ez a 4. és egyben utolsó állomása.

Álom autó kiállítás

Álom autó kiállítás

Múzeumunkban közel 70 autótekinthető meg 2700 m2-en. Többek között: Cadillac, Chevrolet, Buick, Pontiac, Dodge, DeSoto, Plymouth, Chrysler, Mercedes, Jaguár, Rolls Royce... Autóink folyamatosan cserélődnek. Nyitva tartás: H-V: 10-17

Balassagyarmati Pannonia gyűjtemény

Balassagyarmati Pannonia gyűjtemény

A Pannonia motormúzeum ötletét a balassagyarmati városvezetés felé még 2002-ben vetettem fel az akkori polgármester Juhász Péter úr felé. Tekintve, hogy korábban rendezett veterán motorkerékpár kiállításoknak nagy sikere volt, és a nézőközönség a vendégkönyvek tanúsága szerint is hiányolja e híres magyar motormárka állandó kiállítását.

BMW 02

BMW 02

Klubunk elsődleges célja, hogy a hazai 02-es és Neue Klasse BMW tulajdonosokat segítse. De szivesen látunk a klubtagok között öregebb vagy akár fiatalabb BMW tulajdonosokat is. Klubunk restaurálással is foglalkozik.

Borsod

Borsod

Engedje meg, hogy pár sorban bemutassam a Borsod Megyei Veteránjármű Klub Egyesületet és ismertessem főbb céljainkat. Az egyesületünk 2001-ben vált ki és lett önálló 16 fő alapító tag részvételével. A tagok különböző területről tevődnek össze a megyéből. Az egyesület célja, hogy a veterán járművek iránti érdeklődést felkeltse és növelje azok számát, akik jólszervezett körülmények között kívánják ezt megtenni a megyénkben. Minden rendelkezésünkreálló eszközzel segíteni akarjuk a kultúrált közlekedésre nevelést, a közlekedésbiztonság javítását. Veterán autós-motoros túrák, szakmai tapasztalatcserék és művelődésre alkalmat adó programokat szervezünk. Fő céljaink között szerepel magyar jármű ipartörténet rekviemeket felkutatni fellelni, megvásárolni, felújítani, majd bemutatni különböző rendezvényeken és kiállításokon. Ez is a fő céljaink között szerepel. A ma már elfelejtett, elsősorban magyar járművek megőrzése (az utókornak) a fő érdekünk. Az egyesület tagjait a technika szeretete, a nemzeti érzés, a közös nehézségek, örömök erősen összekovácsolják.

Citroën

Citroën

Igyekszünk úgy összeállítani webes megjelenésünk tartalmát, hogy a Citroën márkát még nem ismerő látogatóktól a klubtagokig mindenki érdekes és hasznos információkat találjon. Honlapunkon a Citroën márka és klubunk történelméről egyaránt minden érdekes részletet elolvashatsz. Ha tetszik a klub szellemisége, megtalálhatod a belépéshez szükséges információkat, kezdve a szabályzaton át, egészen a tagok számára elérhető kedvezményekig. Amennyiben már a klub tagja vagy, akkor a tagsággal járó jelszó segítségével beléphetsz a klubtagoknak fenntartott részre, így pl. nem csak böngészheted az apróhirdetéseket, de saját hirdetést is adhatsz fel. A honlap ezen felül mindig tartalmazza a klub friss híreit, az egyes tisztségviselők által fontosnak tartott közlendőket, a klub által rendezett, támogatott vagy javasolt eseményeket/rendezvényeket, valamint a tagok által írt friss cikkeket is.

Danuvia veterán portál

Danuvia veterán portál

A Danuvia 125 veterán motor portál azzal a szándékkal jött létre, hogy összegyűjtse a veterán Danuvia motorok kedvelőit, összeismertesse őket egymással, és megoszthassák élményeiket, tapasztalataikat valamint hogy segíthessenek egymáson tippekkel, trükkökkel! Ha szeretnél csatlakozni a Danuvia klubhoz, akkor a kapcsolat menüpontban jelentkezz közénk.

Debrecen, VW

Debrecen, VW

A debreceni léghűtéses Volkswagenes közösségnek készült az oldal, és mindenki másnak, akit valamicskét érdekelnek ezek a típusok. A helyi autókon, eseményeken kívül képeket láthattok több országos eseményről, és bepillantást nyerhettek a bogarak, buszok, typ3-asok- typ4-esek, Karmann Ghiák világába. Remélem jól fogtok szórakozni, kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Eger

Eger

Itt Észak-Magyarországon, ezen a gyönyörű vidéken - egymástól függetlenül - többünkben is felmerült az igény egy veterán autós, motoros klub létrehozására. Ám évekig csak hírből ismertük egymást. Aztán egyszercsak a hírből ismeretség, az ismeretségből barátság lett, és 2000-ben megszületett az Egri Veterán Autós Motoros Klub, mely 2003-ban nevét Régi járművek Egri Egyesülete névre változtatta. A "veteránosok" érthetően nagy büszkeséggel mutatják meg járműveiket az érdeklődőknek. Ezért már az első évünkben találkozót szerveztünk. A rendezvény sikere újabb és újabb találkozó megszervezésére ösztönzött minket. Reméljük még hosszú ideig sikerül megőrizni a lelkesedést, és évről-évre összehozni a régi járművek szerelmeseit.

Hirdetés
Eladó veterán Danuvia motor

Eladó veterán Danuvia motor

A honlapon a vásártér menüpontban Danuvia motorkerékpár és alkatrész apróhírdetések találhatóak, amelyeket a Veterán Apró honlapon adták fel a hirdetőik. Ha szeretnéd, hogy a hirdetésed megjelenjen ebben a menüpontban, akkor látogass el a Veterán Apró honlapra, és adj fel Veterán motor / Danuvia, vagy Veterán alkatrész / Danuvia menüpontban hirdetést.

Esztergom

Esztergom

Az EJC az alábbi értékeket vállalja és vallja: - az alkotó ember, a hagyományok és a technikai haladás iránti tisztelet és elkötelezettség; - a fenntartható fejlődés elve, az ember, a környezete, a természet és technika harmonikus egysége; - a múlt technikai emlékeinek felkutatása, megóvása és bemutatása különös tekintettel a hazai járműgyártás emlékeire.

Fiat 126

Fiat 126

Ez a klub alapvetően nem is klub, hanem egy új tagok felé is nyitott baráti társaság klubos lehetőségekkel. Egy egyszerű levlista, ami a kispolszki fanokat fogja össze. Ez a honlap azt a célt szolgálja, hogy az eddig nem klubtag, de neteléréssel rendelkező fityótulajok és fityókedvelők (figyelem, az is lehet klubtag, akinek nincs fityója, egyszerűen csak szereti a gépsárkányt) tudomást szerezzenek a klub létezéséről. Természetesen a honlap nem csak reklám, a klubbal kapcsolatos legfontosabb infók (következő találkozó, stb) itt is megtalálhatók lesznek, illetve a levlistán leggyakrabban feltett kérdésekről komplett cikkeket is olvashatsz. Visszatérve a klubra. Mindenki klubtag, aki feliratkozik a klub levlistájára. Tagsági díj nincs. Van viszont klubmatrica, hogy felismerjük egymást az utakon, klubkártya, hogy tagságunkat igazolva kedvezményeket kapjunk egyes üzletekben és szervízekben, és összeröfik, ahol jól szórakozunk, és személyesen is megismerhetjük egymást.

Fiat 850

Fiat 850

A Fiat 850 Klub Magyarország célja a Klubtagok, ezen belül is kiemelten a Fiat 850 típusú gépkocsival rendelkezők segítése. A segítségnyújtás alapvető formája a veterán korú járművek fenntartásában, karbantartásában nyújtott segítség, de ezzel egyidejűleg a baráti kapcsolatok kialakulását is segítjük minden rendelkezésre álló eszközzel.

FIVA

FIVA

A Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége (FIVA) 1966. március 1-én alakult. Ez egy világméretű non-profit jellegű nemzetközi szervezet, amely a világ bármely országában, történelmi jellegű és jelentőségű (bármely gépi hajtású) közúti járművek megőrzésére, restaurálásra, valamint történeti dokumentálására létrehozott nemzeti klubok, nemzeti szövetségek, vagy más jellegű nemzeti szövetségek egysége. A FIVA hivatalos nyelve az angol és a francia. A nemzetközi kapcsolatok a FIVA a történelmi járművek bármely ügyében és azok használatában, az egyedüli, a FIA (Nemzetközi Gépjármű Szövetség) által elismert szervezet.

Fót

Fót

A Fóti Motorbarátok Köre 1995. februárjában alakult egy együtt motorozó baráti társaságból a visegrádi veteránversenyek hatására. Alakuló létszám 11 fo. Elnök: Figler Albert. Céljaink között kiemelten szerepel a közlekedési kultúra és ismeretek fejlesztése, technikai történelmünk megorzése, veterán jármuvek restaurálása és oldtimer események szervezése. Tagságunk folyamatosan növekszik, jelenlegi létszámunk 47 fő a támogatói tagokkal együtt.

Füstölők

Füstölők

Kezdetek: "Várom azon kollégák jelentkezését, akik rendelkeznek elsősorban szocialista gyártmányú 2T -s füstölőkkel. Írjátok meg, hogy milyen gépetek van, illetve hogy tagjai lennétek e- egy olyan motoros klubbnak, amely elsősorban a fenti gyármányú gépekkel lehetne részt venni."

Harley-Davidson

Harley-Davidson

A Turul H-DC 15 taggal alakult 1989-ben. Az első rendezvényünk egy H-D találkozó Bodajkon 1990-ben, majd Balinkán egy téli, a következtő szintén Bodajkon. 1998-ban jubileumi kiállítást szerveztünk a BMW Motoros Clubbal közösen a 75 éves BMW és a 95 éves Harley-Davidson évfordulójára, majd 2003-ban a 80 ill. a 100 éves évfordulóra. A Turul H-D Club egy klubházat létesített vendégei és a társklubok fogadására.

Tuti menü