Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi oldal veterán témában képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Hobbi oldal veterán témában - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Hobbi oldal veterán témában
Keresés
Találatok száma - 5 db
Keleti veterán

Keleti veterán

Kocsis Attila vagyok. Keleti veterán autókat gyűjtök, restaurálok. Ez a hobbim. Igazi öröm számomra, amikor ezek az elfelejtett autók újra életre kelnek munkám nyomán. Azért hoztam létre ezt a honlapot, hogy másoknak is megmutathassam ezeket az autókat. Ez a weblap egy virtuális kiállítás, mely a múltunk egy szegletét mutatja be. A múlt egy szegletét, mely számomra a jelen feladatait, a jövő céljait testesi meg.

Pancsimánia

Pancsimánia

Az ötlet akkor érlelődött meg bennem, amikor tavaly télen, a interneten véletlenszerűen kalandoztam a weblapok közt és megpillantottam a fiatalságom emlékképeit, hát persze: a Pannónia motorkerékpárok tucatját. Gyermekként 16 - 19 éves koromig ültem állandóan nyeregben. Persze természetesen Pannónián.

Pannónia Ország

Pannónia Ország

Ez az oldal a Pannónia motorkerékpárokkal hivatott foglalkozni. Mivel már évek óta egy P20-as felújításával foglalkozom az eddig gyűjtött kevés, de hasznos információk megosztására törekszem. Szívesen fogadok Pannóniákkal kapcsolatos anyagokat.

Simson Star

Simson Star

Aki szereti, a Simson Star, vagy Danuvia veterán motort, az sok hasznos információt talál a honlapon. Használjátok bátran a portált, legyetek tagjai a Simson Star motor klubnak, nézelődjetek és írjatok egymásnak a fórumokban, ha eladó motort kínáltok, vagy alkatrészeket kerestek - eladnátok, azt a Keres - Kínál menüpontban hirdethetitek.

Veterán Zsiguli

Veterán Zsiguli

Ezen oldal látogatói egy időutazáson vehetnek részt olyan korszakba repítve vissza mindnyájunkat, amely egy meghatározó jármű márkával kapcsolatos, melynek neve: Zsiguli. A Zsiguli, mely egy Volga- menti hegy nevét viselve máig is meghatározó gépjármű márkanévvé forrta össze magát. Miközben a gyár épült, s az első széria elhagyhatta a futószalagot, TU-154-es repülőgép karcolta az eget, melynek szimulátorát egy teremnyi katódcsöves, többtonnányi elektromos berendezés (az akkori számítógép) vezérelte. Az emberi szem által alig látható magasságban a Concordot is megelőzve először húz kondenzcsíkot a világon az első hangsebességnél gyorsabb utasszállító repülőgép, a TU-144-es. Valamint a VAZ2106-os, a negyedik új típus megjelenésével egy időben vált hallható a több ezer tustoll sercegése, hogy a megálmodott technikai terveket a műszaki rajzolók papírra rajzolják, melyből a Buran űrrepülőgép vált valósággá, meghódítva a világűrt. Azóta a technika hihetetlen gyorsasággal fejlődik, a korábban elképzelhetetlen tervezéseket tenyérnyi számítógépeken születnek meg, s tűnnek el szakmák, mint pl. a műszaki rajzoló.

Tuti menü