Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Veterán járművek.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Veterán járművek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: veteran.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hobbi

Hobbi

Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, jártasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása. Ez az oldal megpróbálja összegyűjteni a népszerű hobbikat.

Magyar motor

Magyar motor

Dobozok: - Pannónia - Csepel, D-Csepel - Danuvia - Ajánlott tlap.hu oldalak - Berva, Panni, Tünde - Duna, Szentesi oldalkocsi - Klubok - Motorkuli, Pille utánfutók - Szerkesztő további tlap.hu oldalai - Dongó - Új Pannonia - Új Danuvia - Érdekességek - Történelem és életrajzok - Hasznos oldalak

Régiség

Régiség

Régiséggel, antikvitásokkal és műtárgyakkal foglalkozó linkgyűjtemény, amely megfelelő képet ad a jelenlegi régiség piacról és annak hazai képviselőiről. A linkgyűjteményben megtalálhatóak a galériák, régiségkereskedők, restaurátorok és a legismertebb hazai aukciósházak egyaránt. Könnyű és gyors áttekintést nyújt a téma iránt érdeklődőknek, de akár a műtárgykedvelők számára is.

Retro

Retro

Elsősorban a hazai 60-as, 70-es és 80-as évek hangulatát bemutató oldalak gyűjteménye. Másrészt Retro stílusú tartalmat közlő oldalak gyűjteménye. Az oldalon külön doboz található retró járművek számára.

Simson

Simson

Az oldalon minden Simson motorral kapcsolatos információ megtalálható. A motor története, típusai, motorok alkatrész ellátása, tuning, valamint a témához kapcsolódó klubok, honlapok, és szervizek. Kellemes böngészést kívánok.

Tuti menü